hashshiny.io Miningwebbplats för Bitcoin på molnet Ansökan gratis Grävkraft 3 TH / S

73 / 100 SEO-poäng
4
(1)

hashshiny.io Hjälp användare att gräva Bitcoins Utan att behöva ta itu med hårdvara

Klicka för att läsa innehållet snabbt.

hashshiny.io Vad är

hashshiny.io Är en moln gruvplattform. kryptovaluta Molngrävning låter användare gräva Bitcoins หรือ cryptocurrencies Ett alternativ utan att behöva ta itu med hårdvara eller grävutrustning.

Webbplatsen https://hashshiny.io/


hashshiny.io Du kan hitta inkomsterna från grävning på molnet. (Pris för grävkraft 100 GH / S - 4.5 USD eller 0.0004427 BTC ) Kan ta ut investeringsbelopp (Minsta uttag 0.005 BTC ) (Ansök om gratis 3 TH / S SHA-256 grävkraft) minerbara mynt BTC, ETC, ZEC, DASH, LTC (kan betala genom köp BTC, Paypal, Kreditkort)hashshiny.io Minsta betalning

(Minsta uttag 0.005 BTC ) (Kan betala med köp BTC, Paypal, Kreditkort)


Hur man ansöker hashshiny.io

Hur man ansöker hashshiny.io 1. Ange användarens efternamn 2. Ange användarnamn 3. Ange e-postadressen 4. Ange användarens lösenord 5. Bekräfta lösenordet igen. 6. Markera captcha och kryssa för villkoren. 7. Klicka för att ansöka om medlemskap.

Systemet skickar ett e-postmeddelande till din e-postlåda. För att du ska klicka för att bekräfta och använda


Hur man använder hashshiny.io

Hur man använder hashshiny.io Ange BTC, ange det belopp du ska använda och ange din BTC-plånbok Klicka på ordet Köp BTC för att ta BTC hit för att köpa Hash.

När BTC har köpts klickar du på ordet Köp hashrate på menyn till vänster. För att köpa den grävkraft du behöver, klicka på SHA-256 i menyn till vänster. Och klicka på Köp hash och välj beloppet du vill köpa genom att flytta GHS-beloppet till höger när du behöver beloppet Du kan klicka på ordet Nästa / Nästa.

Du kommer att stöta på en betalningssida. Du kan också välja att betala för köp. BTC, Paypal och kreditkort När du har betalat kommer grävningssystemet att börja gräva genom att gräva i molnet. kryptovaluta Molngrävning låter användare gräva Bitcoins หรือ cryptocurrencies Ett alternativ utan att behöva ta itu med hårdvara eller grävutrustning. Du kan också investera i uttag.


Hur man betalar hashshiny.io

Hur man betalar hashshiny.io Klicka på instrumentpanelen till vänster. När den nya sidan kommer upp, klicka på uttag, välj det belopp som ska överföras och klicka på. Gå till din inkorg (Den som är ansluten till ditt Hashshiny-konto) och klicka på länken i uttagsbekräftelsen. Minsta BTC-uttag är 0.005 BTC med 0.00015 BTC-uttag till blockchain. Återkallande / ETH-minimum är 0.15 ETH, där 0.004 ETH betalas. För blockchain är minsta uttag / ZEC 0.25 ZEC med 0.007 ZEC för blockchain. Minsta uttag / DCR är 0.8 DCR genom att betala 0.025 DCR till blockchain / Minsta uttag DASH är 0.3 DASH vid 0.015 DASH betalat till blockchain; / Minimal uttag av LTC är 0.7 LTC, varav 0.05 LTC betalas till blockchain; tillbakadragande utförs omedelbart efter bekräftelse av dollar och vanligtvis anländer inom en timme. Om pengar fortfarande inte finns i din plånbok efter 24 timmar, skicka in en begäran om support.


Olika menyer av hashshiny.io

Olika menyer av hashshiny.io 1. Dashboard 2. Köp hashrate / Buy hash 3.Köp Bitcoin 4.Activity / Activity 5.Referrals / 6.Banners / 7 Inställningar / Inställningar 8.Advance / 9.Faq / 10.Tickets/ Biljetter


Vanliga frågor hashshiny.io

Lägsta pris

Minsta inköpspris, grävkraft 0.0004 BTC

Minsta uttag

(Minsta BTC-återkallande 0.005 BTC) (Minsta ETH är 0.15 ETH) (Minsta ZEC är 0.25 ZEC) (Minimal DCR är 0.8 DCR) (Minimal DASH är 0.3 DASH) (Minimal LTC är 0.6 LTC, vid 0.05 LTC)

Hur man tar ut pengar

(Kan ta ut pengar via plånboken Paypal, kreditkort)


Lista över Bitcoin Cloud Mining Bitcoin-gruvsajter (grävuthyrning) (12)


brottsbekämpning hashshiny.io

Är underlagt att du följer dessa villkor. ‚Vi ger obegränsade licenser som inte kan överföras och som inte får använda för att komma åt och använda denna webbplats kommersiellt. Denna licens inkluderar inte: (a) återförsäljning eller kommersiell användning av denna webbplats eller dess innehåll; (b) insamling och användning av produktnamn eller beskrivningar; (c) användningen av derivat av denna webbplats och dess innehåll, eller (d) användningen av data mining ‚robotar eller liknande datainsamlings- och extraktionsmetoder på webbplatsen. detta Du får inte använda ramen eller använda rammetekniker för att inkludera innehållet i varumärket, logotypen eller annan egenutvecklad information (inklusive bilder som finns på denna webbplats, textinnehåll eller layout / design). Av någon sida eller sidformulär) utan vårt skriftliga medgivande Dessutom får du inte använda några metataggar eller någon "dold text" som använder namnet "varumärke" eller vårt produktnamn utan vårt skriftliga medgivande. Brott mot dessa villkor kommer att leda till att denna licens upphör utan föregående meddelande.


Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta det!

Medelbetyg 4 / 5. Röstaantal: 1

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Eftersom du hittade det här inlägget användbart ...

Följ oss på sociala medier!

Vi beklagar att det här inlägget inte var användbart för dig!

Låt oss förbättra detta inlägg!

Berätta för oss hur vi kan förbättra det här inlägget?

Träffar: 49

hashshiny.io Miningwebbplats för Bitcoin på molnet Ansökan gratis Grävkraft 3 TH / S

Speltitel: hashshiny.io

Spelbeskrivning: Är en moln gruvplattform. kryptovaluta Molngrävning låter användare gräva Bitcoins หรือ cryptocurrencies Ett alternativ utan att behöva ta itu med hårdvara eller grävutrustning.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Kommentarer Betyg 0 (0 recensioner)

hashshiny.io dig webbplats Bitcoin På molnet, ansöka om fri ström, gräva 3 TH / S

hashshiny.io är en molnbrytningsplattform. kryptovaluta Molngrävning låter användare gräva Bitcoins หรือ cryptocurrencies Ett alternativ utan att behöva ta itu med hårdvara eller grävutrustning.

Translate »
ajax-loader